22.9.2010

Vessa nro.3!

Nyt kyllä teidät yllätän! Nimittäin kolmannella vessa-aiheisella entrylläni :D Pahoittelen kovasti rakkaat lukijani, mutta tämä on ollut kehityksen suunta viimeaikoina kokoelmassani. Ja nyt se kehitys on tullut tiensä päähän. Minulla on vessatarvikkeita täyttämään kaksi kylpyhuonetta, mutta tilaa vain yhdelle. Saniteettikalusteiden hamstraus siis loppukoon.

Esiteltävää saapui tänään postissa paljonkin, mutta ilkeänä ihmisenä en niistä vielä paljoa paljasta. Vain tämän yhden pupusen:



Suklaapupuperhe on siis saanut vauvan. Ja vessakokoelmani potan. <3 Pienessä japanilaisessa Carry casessa tuli mukana potta, ankka-aiheinen pyyhetanko ja suklaapupuvauva pukeutuneena parhaimpiinsa (ainoa oikea asu pottakouluun!). Olen aivan ihastunut tähän sulostukseen. On ollut vaikeaa löytää Suklaapupuvauvaa jolla on suu kiinni. Japanissa näitä onneksi valmistetaan. Carry caset taasen ovat pienissä muovisissa salkuissa myytäviä yksittäisiä tai kaksittaisia vauvahahmoja, joiden mukana tulee yleensä muutama pieni tarvike.



Ja tässä vihoviimeinen kylppärikalustus. Oikeastaan tämä oli myös ensimmäinen ostamani kalustus WC:tä varten. Veli kotona-setin mukana tuli myös Tailbury poika, mutta häntä emme tässä kuvaelmassa käytä. Sen sijaan pupulapsen isä ja veli esittäytyvät. Mutta heidät te jo tunnettekin myyntisivultani, jossa pupuset etsivät uutta kotia. Alan tosin olla ihan kahden vaiheilla, myynkö heitä sittenkään. Tarvitsevathan pikkupuput isän, eikö vain?
Kuvan tarina voisi mennä jotenkin näin: Isä ja veli on komennettu sekä vauvan vahdiksi että siivoushommiin. Pikku tiitäinen on istutettu potalle vessan siivouksen ajaksi. Pottakoulu alkakoon!



Tässä vielä yhteiskuva Suklaapupuvauvoista. Ovat kyllä ihan syötävän suloisia :)

10 kommenttia :

  1. Oi juku! Ihania söpöläisiä ♥ Pottakin on söpöin, jonka olen aikoihin nähnyt, hahah! Posti kuljetti miulle maanantaina persialaiskissapoikavauvan ja maitopartakaksoset, jotka aiheutti entistäkin pahemman sylvanialaisvauvakuumeen :)

    Kiitos söpöstä blogistasi!

    VastaaPoista
  2. Hei Aquila! Kiitos kommentistasi :) Olisi todella mukavaa nähdä myös sinun sylvanialaiskokoelmaasi! Itsekin tahtoisin kovasti nuo maitoparta kaksoset, mutta mieluien suut kiinni. Tällä hetkellä ainoa mahdollisuus olisi tilata Amerikasta Calico critters sarjan leikkikoulu jonka mukana tulee yksi kissavauva ja yksi pupuvauva -_- Kova hinta (iso rakennus + amerikan postit) yhdestä pikku hahmosta.

    VastaaPoista
  3. those babies are the sweetest! that little flared dress makes her look so sophisticated :D

    VastaaPoista
  4. Ihania <333
    Minullakin on tuo "veli kotona" pakkauksen vessa... Mutta tuo potta! Pakko saada... Sylvanialaisten vauvojen tavarat ovat oikein supersöpöjä, ja niin ovat kyllä nuo vauvatkin! Minulla on niitä vasta kolme, mutta lisää on tulossa :D Eli sylvanialaisvauvakuume täälläkin :)

    VastaaPoista
  5. Oi, tottakaa vauveleilla pitää olla isä, ja ehkä myös isoveli...

    Uutta kysyttävää, edelleen aiheena ne käytettyinä ostamani suklaapuput (kylläpäs on hämmentävä aihe). Isällä oli noiden kuvan housujen päällä toiset, tummansiniset housut, joissa oli essu. Pojalla on sinivalkoraidallinen paita. Äidillä on päässä valkoinen hattu, sellainen vähän kuin baskeri, jonka rei'istä korvat pilkistävät. Onko kyseessä joku vanhempi versio, vai onko niille vain eksynyt väärät vaatteet?

    VastaaPoista
  6. Hei Mylpyrä! Onko sinulla blogia? :)

    VastaaPoista
  7. Linnéa: Suklaapuput ovat yksiä uusimmista perheistä ja ne on aina myyty tällaisissa asuissa jotka varmaan saitkin hahmojen mukana. Kaikki muu on ekstraa.
    Ihan suoralta kädeltä on mahdotonta sanoa ovatko muut vaatteet sylvanian-sarjaa, mutta sekin onnistuisi jos lähettäisit kuvan :)

    VastaaPoista
  8. Juu, on, mutta vielä ihan alkuvaiheessa... Eilen aloitin :D Osoite: http://murattinurkka.blogspot.com Olen muuten se tyyppi, joka osti Antonian ja Willow-ponin :) Pääsevätkin omaan blogiini sitten kun tulevat!

    VastaaPoista
  9. Ahaa! Sinä! :D Katsoin juuri tililtä niin maksusi oli tullut perille. Olin juuri paketoimassa Antooniaa matkaa varten. Käyn heittämässä paketin illalla postiin.

    VastaaPoista
  10. Kivakiva :) En malta odottaa että tulevat perille... Blogiani edistän kunhan opin tuon tekniikkapuolen... Kuvia en ole vielä saanut otetuksi :/

    VastaaPoista