29.9.2021

Japanilainen Professionals-sarjan rakennukset #1

 Japanilaiseen Professionals-sarja esitteli erilaisia ammattilaisia työpaikkoineen. Sarjaan kuuluu kolme rakennusta ja olen ne tietenkin liittänyt omaan pikkukauppojen kokoelmaani. Olen esitellyt näitä rakennuksia blogissani ennenkin, mutta en koskaan kaikkia yhtäaikaa. Jaan esittelyt kahteen blogipostaukseen, joista ensimmäisessä esittelen rakennukset ilman hahmoja. Toisessa osassa näemme, miltä rakennukset näyttävät yhdessä ja hahmojen kanssa. Kolmisteen ne muodostavat varsin suloisen kadun, josta löytyvät kaupungin parhaat palvelut: Klinikka, ruokakauppa sekä koulu. 


Klinikkaan olen yhdistänyt Ensihoitaja-setistä pyörätuolin. Klinikkaa pyörittää peräti kolme hoitajaa, joiden mukana on tullut erinäisiä lääkintävälineitä. Sermi antaa näkösuojaa kadun muihin rakennuksiin. 
Harmikseni olen huomannut, että vitriinissä osa seteistä on sekä haalistunut että kellastunut. Klinikka on rakennuksistani pahiten kellastunut. Hahmot sen sijaan olivat alkaneet haalistua ruskeasta harmaiksi. 

Uusin lisäykseni tähän settiin on vaaleanpunainen peite sängylle. Sänky oli kovin kliininen ilman peittoa. Uskoakseni peitto ei ole edes kovin kaukaa haettu, sillä se saattoi tulla pyörätuolisetin mukana. 


J.Sainsbury -ruokakauppa ei ole itseasiassa japanilainen eikä kuulu Professionals-sarjaan, mutta se on lähes täydellinen kopio sarjan alkuperäisestä ruokakaupasta. J.Sainsbury on samannimisen kauppaketjun oma erikoistuote. Tämän setin mukana tulee kaupanpitäjänä karhu, kun taas Professionals sarjan Groceryshopissa myyjänä on pesukarhu. 
Uusin lisäykseni tähän kauppaan on kassakone. Yöpöydästä tuli sille oiva jalusta. Nyt Herra Sainsbury voi periä maksun tuotteistaan!  


Kyläkoulu on yksiä suosikkejani. Tähän on aikanaan lisätty japanilainen koulusetti, jossa tuli mukana matikan ja kemian opetusvälineitä. Kouluun mahtuu kerralla noin 2-3 oppilasta sekä opettaja. Olisi mukavaa lisätä tähän myös luonnontieteiden tutkintaan käytettävä koulutarvikesetti, mutta valitettavasti koulusta on jo loppunut tila.

1 kommentti :

  1. Hauskaa, että kauppaketjulla on ollut myynnissä erikoisversio omasta kaupastaa Sylvanialaisille :D Ooh, tuota koulusettiähän voisi jatkaa lisäpulpeteille ;) Samanlaista voi olla hankala löytää, mutta saman värisiä löytynee. Toki lisälattiakin on sitten tarpeen.

    VastaaPoista