19.9.2021

Persialaiskissaperheen rantapiknik


En koskaan ihastunut ensimmäiseen Persialaiskissaperheeseen. Mielstäni niiden päät olivat liian isot suhteessa vartaloon. Luultavasti efekti tuli pitkän ja tuuhean nukan takia. Sen sijaan tämä toinen versio persialaisista kissoista lumosi minut saman tien! Kissojen pidempi nukka on hieman harvempaa, joten päät näyttävät oikean kokoisilta, mutta silti permoisen pörröisiltä. Tykkään aina, kun perheenjäsenet eroavat toisistaan muutenkin kuin vaatteidensa perusteella. Tässä perheessä on sekä valkoisia että tummia jäseniä.

Kissat ovat lähteneet rannalle piknikille. Ostin uuden grillisetin, sillä vanhasta setistäni on kadonnut pöydän grilliosan ritilä sekä kaikki ruuat. Lisäksi olin menettänyt onkivavan ja ämpärin. Onneksi grillipöytäsettiä sai vielä tilattua edullisesti. 


Kissaisä haluaa kokeilla kalastusta. Sisarukset odottavat saalista valmiina ämpärin kanssa. Muu perhe katselee kauempaa. 

Taustan pusikon sain kätevästi irrotettua Ikean muovikasvista. Se oli kuin tehty pienoismalleiluun, sillä yhdestä ruukkukasvista sai irroitettua kaikki oksat pieninä puskina. 


Kissaäiti on mielestäni todella suloinen! Tykkään myös näistä kolmosista.



 

1 kommentti :

  1. Kivasti käytit siilinkoloa taustalla kuvausrekvisiittana :o Persialaiskissaperhe on hauska värieroineen, mutta isän vaate vaikuttaa oudolta.

    VastaaPoista