12.9.2021

Siilinkolo


Tämä pikkutalo oli yksi niistä uutuuksista, joiden vuoksi palasin taas keräilyn pariin. Olen aina himoinnut alkuperäistä japanilaista myyränkoloa, joka on niin harvinainen ja kallis, etten ehkä koskaan tule sitä saamaan. Tämä myyränkoloa muistuttava puskatalo on kuin miniversio alkuperäisestä! Talo sopii erinomaisesti paitsi vauvahahmoille, myös haltioille! En ole tähän asti oikein keksinyt, mihin japanilaiset Misty forest haltiani laittaisin. Tämä mökki on kuin niille tehty. 

Myös valkoiset hiirikolmoset olivat niin herttaiset, että ostin ne kokoelmaani jo ennen kuin edes päätin aloittaa taas keräilyn. Sylvanialaisten valikoimaan on alkanut tulla yhä enemmän ja enemmän näitä minivauvoja. Toivottavasti SF ei ole menossa samaan kuin tapahtui Littles pet shopeille: Pian tarjolla on vain kaikkein mineimpiä hahmoja, ei aikuishahmoja juuri ollenkaan.



Puskatalon mukana tuli kummallinen toukka...?

 

Ehei, ei se toukka ollutkaan! Vaan selvä osoitus sylvanialaisten toisesta suuntauksesta: Pehmeät materiaalit on alettu korvata yhä useammin muovisilla osilla. talon mukana tuli siilivauva ja siilille erinomaisesti istuva makuupussi. Pussi vain on kova ja muovista valettu, jota vähän ihmettelen. Olisihan kankaastakin voitu makuupussi ommella? Makuupussi on niin massiivinen, ettei se oikein edes mahdu mihinkään esille, ei varsinkaan tähän minitaloon. Lisäkis se näyttää sivusta katsottuna omituiselta. Ylhäältä se on ihan söpö. 

2 kommenttia :

  1. Hyvä idea antaa kolo haltioille! Minäkin olen ostanut tämän kolon, mutta se ei ollutkaan luonnossa niin hellyttävä kuin netistä katsottuna. En ole vielä päättänyt myynkö sen vai kokeilenko elävöittää sitä maalilla. Hauska pari se olisi myyränkololle. Makuupussi on hirveä suorastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jotenkin kuvittelin tämän siilinkolon hauskemmaksi. Se on kauhean iso säilyttää, mutta ihan liian pieni edes vauvahahmoille. Noilla likkailla penkeillä tai liukumäessä ei hahmot meinaa edes pysyä. Nyt se vielä sopii haltiahahmoille, mutta minulla on postissa tulossa heille myös ihan oma asuntonsa ;D

      Poista