15.8.2010

Hevostalli

Tänään otin viimein härkää sarvista ja ryhdyin lavastamaan tallipihaa, jotta voin viimein esitellä sylvanialaisteni hevoset. Lopputulos ei ole ihan niin yksityskohtainen, kuin olisin halunnut, mutta kelvannee. Haluamistani heposista minulla on jo 6/8. Ehkä teen yksityiskohtaisemmat lavasteet kun saan viimeisetkin hevoset metsästettyä jostakin.

Tässä kuitenkin tämän hetkinen tilanne hevoskokoelmani kannalta:



Kuvan voi klikata isommaksi. Keskellä seisovat beagle kaksoset ovat tallin omistajia. Myös beagle tytön, Antonian, ystävättäret käyvät tallilla hoitamassa omia hoitohevosiaan. Ainakin tämän valokuvan kuvitteellisessa maailamassa. Todellisuudessa valkomusta hevonen vasemmalla kuuluu maanviljelijäpupulle, jonka vankkureita hän vetää. Oikealla oleva harmaa hevonen taas vetää katosvankkureita, jotka kuuluvat pikniksettiin. Isot ja rumat vankkurit on kuitenkin tänään unohdettu ja heposet pääsevät viettämään kesäpäivää tyttösten kanssa.



Antonian lisäksi tallia hoitaa tämä tallipoika, Harold, joka on myyty aikanaan omana settinään ja on nykyään melko vaikea löytää. Hardoldin mukana tuli kottikärryt, muutamia porkkanoita ja omenia, sekä kaurasäkki. Settiin kuuluu myös pieni kasveista kertova julistetarra, mutta se on liimattu näkymättömiin tallin seinälle. Talli itsessään on toinen setti, jota myös Suomessa on myyty. Tallin mukana tulee joukko talikoita ja lattiaharjoja sekä kuvassa näkyvä tumma hevonen ja mm. ratsastuseste.



Tässä ponit kaatuneen herkkukärryn äärellä. Kuvassa vasemmalta oikealle:
Holly, Willow, Blacksocks, Beechy, Nutmeg ja Ivy.
Omissa salaisissa fantasioissani Ivy on Nutmegin äiti. Ivylle on tulossa vielä toinen varsa, calico critters sarjan harmaa varsa, joka järkevästi on nimetty myös Ivyksi (Ivy & Fiona -friends forever). Nykyiset ponini edustava uudemaa ponisarjaa, jotka eroavat hievan vanhemmista. Tuo cc-sarjan Ivy-varsa saattaa olla tehty vanhempien ponien muotilla. Myös uudempaan sarjaan kuuluu kaksi varsaa Beauty ja Strawberry, mutta itse en niistä kauheasti välitä. Strawberry tuo minulle jostain kumman syystä mieleen Potter-sarjasta tutun Ginny Weasleyn :P



Beechy ja Nutmeg on myyty aikanaan omina setteinään, joissa ponien lisäksi on tullut vain satula ja suitset. Sen sijaan Willow on myyty yhdessä Antonian kanssa ja settiin on lisäksi kuulunut mm. ratsastuspokaali ja muutama kunniakirja. Itseäni hämmensi kovasti se, että promokuvissa Antonian mukana väitetään tulevan tummanruskea poni, mutta ilmeisesti tällaista ponia ei ole koskaan myyntiin tullut vaan sen on syrjäyttänyt vaaleampi versio.

Jatkoa siis seuraa. Ivy-varsan lisäksi kokoelmastani puuttuu vielä Brambles, joka tulee mustalaiskaravaanin mukana. Hankalaa onkin löytää myytävänä pelkkä poni sillä itse karavaania en ole ajatellut lisätä kokoelmaani. Ja näkeehän sen jo väreistä, että Bramblesis on Willowin emo ja siksi ehdoton hankinta kokoelmaan ;)

1 kommentti :