11.8.2010

Mummo ja professori

Radio ja kamera!
Viimeinkin ne ovat täällä <3 <3 <3
Tämä suloinen ja ikivanha Tomy-setti viipyi matkalla Britanniasta Suomeen 11 päivää! Yleensä paketit tulevat sieltä max. 4-5 päivässä. Ehdin eilen käydä postissa jo kyselemässä tämän pikkuisen perään ja auliisti he minua auttoivatkin, mutta paketti ei ollut vielä tullut. Tänään tipahtikin luukusta sitten pakettikortteja kaksin kappalein.

Ensimmäisessä paketissa oli odotettu radio & kamera setti ja toisesta kuoriutui Mäyrä-vaari jättisuuren, vihreän keinutuolin kanssa. Olen odotellut näitä kahta pakettia sillä niiden avulla pääsen viimein esittelemään jo Koalaperheen kanssa saapuneen Tailbury isoäidin:



Mummolla on pikku apulainen keritsemässä (tai purkamassa) lankakerää. Mummon mukana tuli myös keinutuoli, pöytä, lautanen kekseineen, muki ja ompelukori sisältöineen. Käsityötarvikkeet olivat hienoinen pettymys. Miltei kaikki osat ovat todella muovisen näköisiä, toisin kuin esimerkiksi antiikkiompelukoneen mukana tulleet tummat tarvikkeet. Ja kun paketin kuvassa olevat neulepuikot ovat hopeiset, miksiköhän todellisuus on paljon karumpi? Inhoan todellisuutta vääristeleviä promokuvia :(
Keksit sen sijaan ovat uskomattoman yksityiskohtaisia ja suloisia. Toisaalta ne ovat epäkäytännöllisyyden huipentuma sillä oikeaa lasten leikkiä tuollaiset pikkuosat eivät kestäisi vaan olisivat saman tien hukassa. Tässä kuva mummon tarvikkeista (muki jäi pois kuvasta, mutta katsokaa muista kuvista):



Radio ja kamerasetin mukana taas tulivat pöydillä seisovat valokuvakehykset, radio ja pöytä. Settin mukana tuli myös alkuperäinen paketti ja muutenkin koko pakkaus oli melkein alkuperäisessä kunnossa. Sain jopa itse kiinnittää valokuvat kehyksiin:





Ja tässä vielä closeup mummosta. En oikein pidä isovanhempien mukana tulevista muovilaseista, mutta tämä mummeli näytti niin paljon tyttäreltänsä (Äiti kotona setin Rouva Tailbury) että päätin kuitenkin hänelle nuo lasit laittaa.



Toisessa paketissa mukana tullut Mäyrä-vaari innoitti minut kokoamaan kaikki omistamani minikirjat ja rakentamaan tämän professorin työhuoneen. En varsinaisesti ole mikään mäyräfani, mutta mäyräisoisä on aika suloinen. Ei Mäyrä-mummossakaan kait mitään vikaa ole, mutta se ei kuulunut kauppaan. Isokokoisen, vihreän keinutuolin jätän toistaiseksi pois. Käytän sitä luultavasti jossakin tulevassa asetelmassa.

Vasemmassa reunassa näette myös hehkuttamani kameran. Sille olisi ehkä voinut kehitellä hieman suuremman roolin jostakin toisesta asetelmasta, mutten jaksanut odottaa niin pitkälle :D Professori Mäyrä käyttää siis kameraa osana tutkielmaansa.
Huomatkaa myös huoneen uusi ilme! Tämä on sama roombox kuin aiemmissa vaaleanpunaisissa huoneissa, mutta tässä kiinnitin eri tapettia vaaleanpunaisen tapetin päälle. Tyhmyyksissäni olin liimannut listat kiinni vaaleanpunaiseen tapettiin, joten totaalinen vaihto ei tullut kyseeseen, vaikka molemmat tapetit ovatkin kiinni pelkällä sinitarralla. Olen todella tyytyväinen tähän siniraidalliseen lookkiin. Tätä voisi ehkä käyttää jopa kylpyhuonekuvaelmaan?
En muista, olenko esitellyt teille aiemmin tuota kirjoituspöytää? Luultavasti en, ellette ole käyneet lukemassa juttujani Sylvanian Families foorumilta. Tämän setin olen ostanut jo ennen blogini aloitusta ja se lienee aika täydellinen lukuunottamatta puuttuvaa mustepulloa. Tässä vanha ja kulahtanut kuva työpöydän tarvikkeista:

2 kommenttia :

  1. Aika kiva mun mielestä mistä sä olet saanut ton
    talon vai ooksä tehnysen ite?

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi! Kuvassa näkyvä "talo" on todellisuudessa pahvilaatikosta rakennettu roombox. Tässä kuva huoneesta kokonaisuudessaan.

    VastaaPoista