21.8.2010

Isoisä Tailbury



Aiemmin olen teille jo esitellyt koiraperheen isoäidin, mutta nyt sain itseäni niskasta kiinni ja lavastettua myös isoisälle golffaukseen sopivan terassin.
Tämä setti oli kyllä suuri pettymyt, kun sen viimein postin mukana sain. Hahmo on kyllä mukava ja huomattavasti erilainen aiempiin isoisiin verrattuna, mutta muuten setti ei vastannut ollenkaan odotuksiani.



Jos vertaamme tätä kuvaa setin oikeaan promokuvaan, voimme huomata monia eroavaisuuksia. Odotin esimerkiksi innolla tuota pupupensasta, joka promokuvassa on selvästi samalla tavalla karvainen, eli flockattu, kuin muutkin sylvanialaishahmot. Flockattua versiota pupupensaasta on myös aiemmin myyty erilaisissa puutarhaseteissä. Isoisäsetin mukana tullut pensas oli kuitenkin aivan paljas ja todella kökösti muotoiltu. :( Isoisän golfpaita ei vastannut myöskään odotuksia. Siitä puuttuvat nuo salmiakkiruutukuviot kokonaan. Samoin muki on valkoisen sijasta vihreä ja siinä on G-kirjain. Tuli mieleen, että tämän golfsetin toteutuksessa on kyllä päätetty säästää oikein rankalla kädellä.



Jollei itse isoisä olisi niin hellyyttävä, katuisin kyllä tämän setin ostamista. Pihakalusteilla ei muutenkaan tee paljoa, kun Lundby-talossani ei ole minkäänlaista pihaa tai terassia.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti