14.8.2010

Love Melody

Lauantaiaamun kirpputorikäynti tuotti varsin oivallisen saaliin. Ilmeisesti lähestyvä syksy on saanut ihmisetkin tuomaan taas uutta tavaraa myyntiin, sillä löysin jo pitkään himoitsemani My little ponyn, Love melodyn eräästä ponipussikasasta. Hintaa ponilla oli kyllä kovasti, peräti 5€, joka vastaa aika hyvin ponin keräilyarvoa. Itse en ole tottunut kirpparilla maksamaan mistään niin paljoa, joten jonkin aikaa jouduin miettimään tämän ostamista. Poni kuitenkin kuuluu ihanaan Twice as fancy-sarjaan ja oli suhteellisen hyvässä kunnossa, joten olihan se lopulta ostettava.



Pieniä vikoja ponista kyllä löytyy: Harjakset ovat haalistuneet vaaleanpunaisesta valkoisiksi, poni ei millään meinaa pysyä pystyssä (tarvitsee jalkojen venytyksen) ja ainakin häntää on hieman lyhennetty. Havaitsin vauvan pyllypyyhkeiden sopivan erinomaisesti pintalian irroittamiseen ponista :D Isompia tahtoja tässä ei onneksi ollutkaan. Kaunis yksilö kaikenkaikkiaan.



Toinen löytöni oli tämä Arabian Uppo-Nalle muki. En yleensä ostele astioita kirpputorilta, mutta tämä oli sen verran edullinen että oli pakko kerätä talteen. Tykkään itse kovasti Arabian Uppo-nalle seinälautasista ja tämä mukikin on ihan suloinen. Luultavasti laitan sen kuitenkin edelleen myyntiin. Halukkaat saavat esittää tarjouksia.

2 kommenttia :

  1. Joko olet tuon Uppo-Nalle -mukin myynyt ja ellet, mitä siitä pyytäisit?

    VastaaPoista
  2. Hei minde!
    En ole myynyt. Olen avoin tarjouksille :)

    VastaaPoista