5.8.2010

Koalaperhe



Tervetuloa Koalaperhe!! :)
Vauvakaksoset saapuivat jo aiemmin tällä viikolla, mutta perheen sain vasta eilen. Aluksi minun ei ollut tarkoitus saada tätä koalaperhettä, johon kuuluu vanhempien lisäksi sisko ja veli. Etsin ebaysta myyjän, joka väitti myyvänsä koalaperheen vanhempaa settiä, jonka mukana olisi tullut vanhemmat ja kaksi taaperoa sekä ihanat kantopussit, joilla vanhemmat olisivat voineet kantaa vauvoja selässään. Sen sijaan myyjä toimittikin minulle tämän uudemman setin. Lähetin valituskirjeen myyjälle ja kerroin ongelmasta. Suureksi ilokseni myyjä lähetti minulle hyvitykseksi koalaperheen hinnan takaisin kokonaan ja osan postikuluistakin (olin tilannut muitakin sylvanialaisia samalta myyjältä). Eli sain tämän koalaperheen täysin ilmaiseksi! Harmittaa vähän, etten nyt sitten luultavasti saa perheeseen vauvoja ja kantopusseja, mutta ihan nätti perhe se on näinkin :)

Etenkin nuo isommat lapset ovat aika hauskoja. Veli tuo mieleeni ihan menneiden aikojen piirrossarjasankarin Vili Vilperin. Ja on tuossa siskossakin jotain tuttua :) Nämä sisarukset myydään myös kahdestaan omana settinään niille, jotka aiemmin ostivat koalavanhemmat vauvojen kanssa. Harmi, ettei seisovia koalavauvoja myydä erikseen - mieluiten vielä kantopussien kanssa.

Tässä vielä kuva rumista leluista jotka tulivat koalakaksosten mukana. Psykedeelipupu varsinkin on aika pelottava. Vasta lähikuvassa huomasin tuon helistinrenkaan yksityiskohdat. Taitavat olla tiukuja nuo keltaiset pallerot :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti