23.8.2010

My little pony G4

Uusin My little pony sukupolvi, G4, on ollut jo jonkin aikaa Suomen markkinoilla. Itse asiassa näyttäisi siltä, että nämä uudet mollukkaponit aiottaisiin jo pian korvata pikkuriikkisillä, kokomuovisilla poneilla (Generation vol. 5?). Omassa blogissani en näihin neljännen sukupolven poneihin ole vielä syventynyt siitä yksinkertaisesta syystä, etten itse niistä juuri pidä eikä niitä omassa kokoelmassanikaan ole.
Mutta sattuipa niin, että sain tyttäreni kanssa kutsun erään ystäväni lapsen syntymäpäiville. Siinä sainkin sitten pähkäillä, mistä 5-vuotiaat tytöt nykyään pitävät, kunnes tulin siihen lopputulokseen että ostan jotakin, mistä itse pitäisin. G3 poneja ei kaupoissa enää myydä, joten päätin ostaa tytölle lahjaksi sitten G4-ponin jo ihan omaa uteliaisuuttani. Cittarista löytyi vielä (ilmeisesti poistomyynnistä) tuplapakkaus alennuksella: Cheerilee äiti ja Cheerilee varsa about 14€.



Ovat kyllä aika järkyn näköisiä. Kaupassa olisi ollut myös samanlainen pakkaus Rainbowdashia, mutta ajattelin punaisen ponin sopivan paremmin, jos tytöllä ei vaikka olisikaan ennestään poneja. Mieluinen lahja nämä ponit kyllä olivatkin, että ainakin nykyiset viisivuotiaat ovat sokeita uusien ponien rumuudelle :D Luultavasti he pitäisivät vanhoja G1 poneja jopa tylsinä. Nehän näyttävät melkein oikeilta hevosilta!
Tuolla aikuisella Cheerileellä oli kyllä ihan kiva harja, kun sen otti pois pakkauksesta. Nätit karkkiraitaiset ponnarit pään molemmilla puolilla. Kauankohan mahtaa kampaus pysyä nättinä leikeissä :) No, olen kyllä itse sitä mieltä että lelut on tehty leikittäviksi. Kokoelmaani ostan mielelläni käytettyjä leluja sillä silloin tiedän, että ne ovat elämäntehtävänsä jo täyttäneet. Joskus minusta on hieman surku seisottaa hyllyssä juuri paketista otettuja leluja.

5 kommenttia :

  1. Meidän blogissa olisi jotain sulle...

    VastaaPoista
  2. Nuo vaikuttaa kyllä G3.5 poneilta, ei oo yhtään G4 ponien näkösiä, trust me, kerään G4 poneja

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Heippa Anonyymi, silloin kun tuon ponin ostin, ei uusia FIM poneja ollut vielä tullut ja noista G-nimekkeistä oli ihmisillä eri käsityksiä.
    Minusta nuo isot mollukkapäät eivät näytä yhtään G3-poneilta, joten en näe järkeä liittää niitä samaan sukupolvaan G3.5 poneina. Sen sijaan ne voisivat olla ihan yhtä hyvin omana sukupolvenaan, G4 poneina ja uudet FIM ponit G5 sukupolvea.

    VastaaPoista
  5. hp laserjet 1020 drivers sustains Windows 2000, Windows XP, Vista and windows7(House & Specialist).
    The HP 1020 LaserJet is a good.

    Here is my web page; xerox phaser 8560 color printer ()

    VastaaPoista