13.11.2010

Isänpäivä peuraperheessä

Jokin aika sitten löysin viimein ebaysta mysteeritakan alkuperäisessä paketissa ja suurin piirtein kaikkine tarvikkeineen. Kyseinen takka oli jo pitkään kiusannut minua putkahtelemalla esiin erinäisissä myynti-ilmoituksissa, yleensä yhdessä muiden vanhojen sylvanialais-huonekalujen kanssa. Sitten kokonainen setti tuli myyntiin ja onnistuin jopa voittamaan sen :) Takan näette tässä:



Aivan erityisen tästä takasta tekee paitsi kaunis koristeellinen muoto, myös aidosta Metallista valmistetut tarvikkeet; takan edessä oleva kaide, pannu telineineen, tuhkan keruu kuppi, hiilihanko ja lapio! Tässä takassa ei ole pattereita, eikä siten loimottavaa hiillosta (yleensä sylvanialaistakoissa on), mutta sen sijaan tässä on avattava tuhkaluukku. Eikö ole uskomatonta, miten innostunut voin olla tuhkaluukusta? :D Muttakun ♥

Jos pystytte hetkeksi irrottamaan katseenne takan hypnotisoivasta kauneudesta, huomaatte, että takan lämpöön ovat kokoontuneet peuraperheen erinäiset jäsenet. Tämä peuraperhe, Buckleyt, on uutuus Japanista. Perheeseen kuuluu toki äiti ja velikin, mutta heidät esittelen myöhemmin.



Mielestäni tämä perhe on yksi yksityiskohtaisimmista tähän asti ilmestyneistä. Tyttöpeurat eroavat pojista mm. sydämenmuotoisten korviensa ansiosta. Lisäksi korvat ovat vain puolittain tummanruskeat. Isäpeura on mielestäni jollain tavalla todella suuri. Sen jalat ja kämmenet ovat todella miehiset! Vauva (joka korvista päätellen on tyttö) on mielestäni todella suloinen :)



Tykkään aivan erityisesti tästä sisko-hahmosta tuon suloisen korvakoristeen takia ♥
Kuvissa näkyvät sohvakalusteetkin olen muistaakseni esitellyt vain puolittain. Ne ovat yksiä ensimmäisiä sylvanialaishuonekalujani ja olen aina pitänyt niistä aivan erityisen paljon. Punaiset koristetyynyt ovat samettiset!

2 kommenttia :

  1. Tuo setti on muuten todella upea. Sohvien kuosi miellytti minua erityisesti. Takkakin tosiaankin on hieno ja nuo metalliesineet ovat upeita yksityiskohtia!

    VastaaPoista
  2. Katselin juuri suomalaisia verkkokauppoja ja huomasin, että samaa sohvakalustoa myydään nykyään Suomessakin, mutta uudistetuin värein:
    Sohvakalusto Keltaisessa murmelissa

    Tiedän, että näitä sohvia on myyty ainakin neljällä eri kuosilla vuosien saatossa :)

    VastaaPoista