9.11.2010

Teaser 2

Koska joulu on jo melkein ovella, ajattelin luoda hieman jännitystä blogiini. Normaalistihan en paljoa makupaloja jakele saamistani paketeista, mutta nyt haluan piristää sekä itseäni että teitä. Itseäni haluan piristää, jotta unohtaisin aamuisen hammaslääkärikäynnin kauhut ja teitä, koska en malta olla salaamattakaan näitä ihanuuksia. Tänään saapui taas kaksi pakettia, mutta ei vieläkään sitä Malesian hidasta.

Tässäpä teille siis arvoituksen tynkää siitä, mitä tuleman pitää:



Osa hahmoista on jo avattu paketeistaan tyttäreni innokkaista käskyistä (Paketti! AVAA!) johtuen, mutta koetan vielä pitkittää nautintoa säästämällä osan avaamattomina. Yksi hahmo kuvasta jäi näköjään puuttumaan. Kuva on blurrattu, jotta teillekin jäisi jotain yllätyksiä. Ei makeaa mahan täydeltä ;)

Makeasta puheenollen (hyh, tarkoittamatta nyt hammaslääkäriä), sain eilen ensimmäisen ihka oman auton!



On meillä toki auto ennenkin ollut, mutta tämä on vain minua ja minun työmatkojani (=sylvanialaispakettien haku postista ;) varten. AAaaaa!! Tykkään siitä niin paljon. Hopeinen väri rauhoittaa ja auto on muutenkin todella mukava ja kiltti.
Toukkero *sydän* uusi auto.

Jos ei olisi typeriä hammaskipuja leijuisin varmaan euforiassa. :)

6 kommenttia :

  1. Ohhohoooo! Paljon perheitä sulla paketissa :D ja "captain's crew"! Hihi, sun tyttäres on ihana, tietää selkeästi mitä postipaketeille kuuluu tehdä :) Ja hei, onnea autosta, se on todellakin hyödyllinen jos on hakemassa sylvania-postipaketteja!

    VastaaPoista
  2. Hihii. Tunnistampas jo monia tuosta "salakuvasta" :)
    Onnea uudesta autosta! :)

    VastaaPoista
  3. Jep, mäkin tidän jotkut... Hieno auto!

    VastaaPoista
  4. Mikäs hammastasi muuten vaivaa? :/

    VastaaPoista
  5. Joitakin hahmoja tulee varmaan myyntiin tässä piakkoin. Tänään tulleessa paketissa oli kaksi kaksos-settiä, joiden vauvoilla on suut auki vaikka olin tilannut suut kiinni olevia :/ Ja kuten Ansku arvasikin niin tilasin uuden Captain's crew-setin, eli aiemmat majava- ja hiiri-merimies jäävät ylimääräisiksi.

    Mylpyrä, sain elämäni ensimmäisen paikan :( Oli muuten kamala kokemus niin että älkää lapsoset unohtako hammaslangan käyttöä! Itse pesen joka päivä hampaat eikä sekään näköjään riitä :(

    VastaaPoista
  6. :( Mulla ei ole vielä yhtään paikkaa/reikää, ja mäkin pesen aamuin illoin hampaat... Lisäksi mulla on raudat :/ Ja ne on kamalat...

    VastaaPoista