27.11.2010

Malesian paketti saapui!

Malesianpaketti on viimein saapunut! Se lähetettiin minulle lokakuun 8. päivä, joten sillä kesti 49 päivää matkata Malesiasta Suomeen! Hieman alkoi jo hermostuttaa paketin kohtalo, mutta aivan hyvässä kunnossa se eilen sitten saapui :) Tavarat olivat IHANIA! Minulle tuli kolme hahmopakkausta ja kolme huonekalupakkausta. Ainoa vika näissä oli, että kahdesta purkista puuttui etiketit (pikkujuttu!) ja yhdestä valokuvakehyksestä valokuvatarra (tähän täytyy keksiä joku ratkaisu). Nyt kun kaikki tilaamani hahmot ja tarvikkeet ovat saapuneet, minulla on PALJON kuvattavaa. Tässäkin entryssä esittelen teille kaksi perhettä ja kaksi lavastusta.

Aloittakaamme Beagle perheestä:



Ihan kokonaisuudessaan Beagleperhe ei kuvaan edes mahtunut. Tallipoika jäi hoitelemaan hevosia :) Mutta perhe sai siis viimein äidin sekä tyttövauvan. Nämä tulivat yhdessä muutamien lelujen kanssa, joista suurin osa minulla jo oli. Tuolilla seisova vauva on aivan syötävän söpö! Tykkään kovasti Beagleista, mutta tuo äiti on kyllä vähän matroonamainen. Mustat korvat saavat hänet näyttämään kaljulta.
Keskellä hämmästelevät kaksoslapset ovat myös uusia. Ne ovat peräisin Calico Critters sarjasta, mutta epäonneksi myyjä lähetti minulle vääränlaiset. Nämä ovat kait vanhempaa sarjaa, koska näillä on suut auki :( Tein valituksen myyjälle, sillä myyntikuva lupasi suut kiinni olevia kaksosia. Sain onneksi näistä hyvitystä :) Luultavasti kaksoset tulevat myyntiin, kun saan hankittua oikeat versiot tilalle. Sama kämmi kävi Furbanks oravavauvojen kanssa.

Taka-alalla näette uuden sivupöydän! Nuo vihreä ja oranssi purkki ovat niitä, joista etiketit puuttuvat. Luultavasti niissä pitäisi lukea kahvia ja ehkä teetä. Setin mukana tuli kahvitarjoilu kahdelle. Äidin kädessä olevaan kahvipannuun kuului vielä kummallinen suodatinosa, mutta se sai pannun näyttämään niin paljon tiimalasilta, että jätin sen kokonaan pois. Kummallisia kahvinkeittimiä Japanissa... Huomatkaa vauva-Beaglen kuva pienessä valokuvakehyksessä takan päässä :)
Taulut ja peili ovat saapuneet minulle aiemmin. Luultavasti tuo hopeinen taulu on aiemmin ollut jalallinen pyötäversio, mutta sen jalka on saattanut katketa. Hydyllisempi se jokatapauksessa on seinälle kiinnitettävänä versiona. Peilistä en ole aivan satavarma, onko se edes Sylvanialais-sarjaa. En ole koskaan aiemmin sitä nähnyt missään setissä. Pitäisi varmaan tehdä vähän taustatutkimusta. Kultakirjailuineen se on kuitenkin todella kaunis.

Seuraavaksi esittelen teille Cottontail-isovanhemmat:



Oikeastaan isoäiti-pupu on nuorentunut käsittelyni jälkeen vuosikymmeniä! Vaihdoin nimittäin hänen uskomattoman ruman leninkinsä tähän Wendyn listalta ostamaani kesämekkoon :D Nyt hän kävisikin ennemmin isosiskosta kuin isoäidistä. Joka tapauksessa sain tämän setin, kun liityin englantilaisen SF-faniclubin jäseneksi. Isoisä on minusta oikein komea :) Vähitellen kyllä alan olla sitä mieltä, ettei kokoelmani tarvitse enää yhtään isovanhempaa...



Tässä näette edellisen kuvan taka-alalla olleen takan. Tämä on jo kolmas takkani ja ajattelin tehdä kaikista kolmesta vertailun piakkoin. Mitään kunnollista tilaa minulla ei kyllä tälle ole :/ Tarvitsisin todella sen uuden kerroksen nukketalooni.

Suuri taulu seinällä ei tullut setin mukana.

4 kommenttia :

  1. Minullakin on samanlainen "tiimalasi kahvipannu" :D
    Isoäiti pupun mekko on tosiaan yksi rumimmista SF-vaatteista, jonka olen nähnyt. Hyi...
    Mutta onpa upeita koristeita ja tauluja! Tulee ihan isomummini mieleen tuosta isosta soikeasta taulusta...

    VastaaPoista
  2. Joo, se mekko on aivan liian isokin isoäidille! Sopisi varmaan paremmin tavalliselle aikuiselle. Ja ihme rönttänä muutenkin, laitoin sen kokonaan pois.

    Huomaa lapsenlapsen kuva takan päällä ;)
    Koetin avata foorumille uusia keskusteluja, ettei se hyvän alun jälkeen ihan kokonaan kuole.

    VastaaPoista
  3. Heh, beagleperheen äidistä tulee mieleen vanhojen kunnon Pekka Puupää-elokuvien Justiina. :D Voi miten suloisia nuo beaglevauvat voivatkaan olla.

    Pitkä odotus selvästi palkittiin!

    VastaaPoista
  4. Oiiih, kumpa omakin paketti tulisi :D

    VastaaPoista