20.11.2010

Peuraperheen keittiössä

Huomasinpa tänäiltana, että olen jättänyt melkolailla kuvaamatta erään keittiöseteistäni. Ostin sen alunperinkin varaosiksi erinäisiin projekteihin (mm. Avaimenvartijan mökkiin), joten kokonaiskuvaa en ole kait vielä siitä ottanut. No, lupasin teille aiemmin esitellä vielä peuraäidin ja veljenkin joten tästäpä sain sopivan asetelman aikaiseksi.



Peuraveli ottaa juuri sämpylöitä ulos uunista. Peurojen ja keittiökalusteiden lisäksi uutta on seinällä kököttävä hylly purkkeineen. Purkit olin saanut jo aiemmin erään setin mukana, mutta tämä hylly oli jäänyt uupumaan. Onneksi löysin sen ebaysta kohtuullisella hinnalla.

Liedellä kiehuu kahvipannun lisäksi myös sieni-peruna-paistos. Paremmin näette sen ehkä viereisestä lähikuvasta.

Peuraperhettä koskien minulla on muitakin jännittäviä uutisia!
Keräilijätoverini Okasanekon blogista bongasin kuvan Flairin valmistamasta peuraperhepaketista! Flair valmistaa niinsanottuja UK:n sylvanialaisia, jotka ovat samoja kuin meillä täällä Suomessa. Suomeen on viimeaikoina tuotu monia uutuusperheistä, joten on hyvän mahdollisuudet että myös tämä peuraperhe tullaan näkemään Suomen marketeissa! :) Itse olin tästä tiedosta avain häkeltynyt sillä vasta itse tilasin tämän perheen ja sain sen japanilaisissa yksittäispakkauksissa (kukin perheenjäsen omassa paketissaan). En edes tiennyt, että Flair aikoisi nämä julkaista - saati että ne ovat jo ainakin Filippiineissä myynnissä! Jännittävää ^^

Vielä edelliseen entryyni viitaten, tein reklamaation koirakouluni opettajasta siihen kauppaan, josta sen olin tilannut. Ja kyllä kannatti :) He lupasivat katsoa minulle muista koulu-seteistä hyvä kuntoisen koiraopettajan ja lähettää sen minulle! Jos muutkin hahmot olisivat pilalla (epäilivät syyksi Malesian kosteaa ilmastoa) saisin hyvitykseksi Ochre perheen koiraisän :D Olen erittäin tyytyväinen tähän ratkaisuun.

5 kommenttia :

  1. Heh, valittaminen kannattaa :) Laitathan sitten sen Ochre-perheen isänkin blogiisi? Peuraäidillä on minusta muuten aika kauniit vaatteet, vaikka jakku onkin vähän tätimäinen. Mekossa on ihana kuosi ;3

    VastaaPoista
  2. Peuraäiti on viralliselta ammatiltaan opettaja :) Ja niin taitaa olla se peuraisäkin.

    VastaaPoista
  3. Hehee, kurkkasin juuri tuonne peuraäidin takin alle ja havaitsin, että hänellä onkin todella kaunis kesämekko tuolla alla :) Aivan hihaton.

    VastaaPoista
  4. Nuo peurat on kyllä varmasti näteimpien sylvanian-perheiden top 5:ssa.

    Mistä muuten löydät aina kaikki tiedot, nimet ja ammatit noille hahmoille? Itse en osaa vielä varmaankaan oikeista paikoista etsiä.

    VastaaPoista
  5. Ainakin sylvanianfamilies.com listaa hahmojen oikeat nimet ja lyhyen kuvauksen sivuilleen. Nämä tiedot löytyvät hahmojen pakkauksistakin (pohjasta). En itse välitä noista nimistä, koska suurin osa on minusta niin outoja ja haluan luonteetkin keksiä hahmoille itse. Sukunimet nyt jää hyvin mieleen, koska niillä oikea perhe on helppo löytää ostaessa tai keskusteluissa tunnistaa. Peuraäidin ammatin tiesin, koska peuraperhe julkaistiin yhdessä monien koulusettien kanssa :) Tänävuonna japanilaisella sylvaniavalmistajalla, Epochilla on näet kouluteema ja heiltä ilmestyy paljon kouluaiheisia settejä ja valtavan iso koulurakennus.
    Tietoa imen eri lähteistä. Pääosin englantilaiselta sf-keskustelufoorumilta. :)

    VastaaPoista