8.11.2010

Lelukauppa!

Tämä maanantai alkoi melko jähmeästi, mutta on parantunut huomattavasti iltaan mennessä. Kotiin tullessani minua odotti peräti kahden paketin noutoilmoitukset! Jei :D Perille ennätti se Malesiasta tilaamaani nopeamman kuljetuksen paketti - maapostitse tilaamani on yhä jossakin matkalla. Pitäisiköhän huolestua? Joka tapauksessa BeHappy lunasti paikkansa todistetusti luotettavien verkkokauppojen joukossa. Tänään saapuneessa paketissa oli joitakin hahmoja ja yksi kalustesetti, mutta ne jäävät odottamaan tulevia kuvaus-sessioita.

Sen sijaan toinen, suurempi paketti sisälsi täysyllätyksen!



Betty's Toy Box aka lelukauppa oli saapunut supernopeana pakettina! :D Britanniassa asuva Pangel diilasi minulle tämän uusintajulkaisun vanhasta Hazlewoodin lelukaupasta! Thank you so much Pangel!!! Paketin hän lähetti minulle tostaina ja jo maanantaina se oli perillä!
Setti on muuten sama kuin vanhempi lelukauppa, mutta siinä on uudistetut värit ja se on ymmärtääkseni erikoisjulkaisu Tesco-nimiselle kaupalle. Vanhassa lelukaupassa tuli mukana vielä harmaa nalle-asiakas, mutta sen puuttumista tästä uudesta versiosta en harmittele. Bearburyt kun ei ole ollenkaan lempiperheitäni :) Sen sijaan halusin ehdottomasti Betty-äidin täydentämään Hazelwoodien hiiriperhettä. Kuvassa näettekin hänen kaksi lastaan, tytön ja pojan. Kaksosvauvat ovat oikeastaan eri perheestä, mutta menkööt nyt Hazelwoodeina tässä kuvassa :)

Mainittakoon vielä, että sama lelukauppa on myös Calico Critters sarjassa, nimellä Main street Toy shop. Tykkään kovasti tämän kaupan sinipunaisista väreistä, mutta hiiriäidin sijaan settiin kuuluu kaksi Bearbury-nallea (veli ja tyttövauva). Tämä kauppa olisikin ollut helppo hankkia sillä sitä on vielä Amerikkalaisissa verkkokaupoissa tarjolla. Mutta onneksi SF-versiosta hiiriäiteineen tehtiin tämä uusi punainen versio.



Huomatkaa, että kaikki lelut eivät tulleet lelukaupan mukana. Tässä ovat mukana jo aiemmin lupailleeni vanhat Tomy-lelut. Kauppaan kuulumattomia ovat keinuhevonen, piano, työntökärry, vihreä heilurilelu, renkaanheittopeli ja ikkunalaudalla oleva vihreä auto. Olin todella yllättynyt, miten paljon leluja kaupan mukana kuitenkin tuli. Promokuvissa lelumäärä näytti paljon vähäisemmältä :) Ja tuttuun tapaan nämäkin osaset ovat todella yksityiskohtaisia. Tuulimylly-nukkekodin siivekkeet pyörivät, eväsrasian saa auki ja Tomy-työntökärryssä olevat puput heiluvat kun kärryjä työntää. Huhhuh! Marakassit eivät sentään rahise... *testaa varmuuden vuoksi*. Juuei.

3 kommenttia :

  1. Täällä leuka tipahtaa lattiaan ja suusta kuuluu ihastunut huokaus. Voi tuota lelukauppaa. Eräs on kateellinen... Varsinkin nuo minisylvanialelut; orava vauva on kaiken huippu! x)

    VastaaPoista
  2. Oi miten ihana! MLP:n lisäksi pitää ehdottomasti alkaa haalimaan myös sylvaneita. :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mylpyrä :) Lelukauppa on ollut jo pitkään wantlistallani. Se on vain harmillisen hankala löytää kaikkine osinensa.

    Niwina, kiitos kommentistasi ja tervetuloa blogiini :) Lisäänkin blogisi tuonne linkkilistalleni. Tykkään itsekin My little poneista.

    VastaaPoista