6.11.2010

Kettuperhe ostoksilla



Tässä näette Slydalen kettuperheen matkalla ostoksille.
Sillä tänään onkin ostospäivä (vaikka pyhäinmiesten päivästä ei tätä uskoisikaan)! Tänään on näet ilmestynyt uusi Wendyn SF-adiotiolista. Joka toinen kuukausi SF-keräilijä Wendy (jolla, on yksi upeimmista kokoelmista) julkaisee listan myytävistä, uutta kotia etsivistä sylvanialaisista. Nyt joulun alla lista onkin poikkeuksellisen pitkä ja special hahmoina on pitkä liuta jouluhahmoja.
Parasta Wendyn listassa onkin se, että hahmoja voi ostaa yksittäin (kokonaisen perheen ostamisesta saa alennusta) jolloin kokoelman vajaisiin perheisiin voi helposti hankkia täydennystä. Normihahmot ovatkin ihan ok hintaisia, mutta harvinaisemmista saa kyllä pulittaa hieman extraa. Joka tapauksessa listaa on kiva käydä vilkuilemassa.
Have fun!

7 kommenttia :

  1. Jes, sinne siis! (ihan sama vaikka tilasinkin just sieltä malesiasta tyyliin sadalla eurolla :D)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa Ansku ottaa ihan rauhassa :) Varsinkin kun Wendyn hinnat ovat joskus aika yläkanttiin. Jos et ole varma jonkin hahmon todellisesta hinnasta/saatavuudesta muualta, voit kysellä vaikka minulta.

    VastaaPoista
  3. Okei, no joo, huomasin sen äsken, laitoin kaiken ihanan sieltä ylös ja katoin laskimella hinnan... Huhhuh :D On tää sitte kallis harrastus :D

    VastaaPoista
  4. Näin se on. Noista perusfiguureistakin (6-9$/kappale) tulee nopeasti jättilasku. Onneksi Wendyn postitushinnat on tosi edulliset.

    VastaaPoista
  5. Hyvä tietää, toi ankkaperhe (äidin mekko on vaan perfecto) ja vanha talo vaan houkuttelee...

    VastaaPoista
  6. Juuri se ankka-perhe on yksi hyvä esimerkki liikahinnoittelusta. Samaa ankkaperhettä on tosi usein myynnissä ebayssa ja hinnat lähtee parista punnasta. Tässä linkki ankka-perhe hakuun ebayssa. Täydellisen setin löytäminen voi kestää hetken, mutta nytkin tuolta on mahdollista ostaa äiti ja ankanpoikaset ja erikseen isä alkuperäsessä paketissaan.

    VastaaPoista
  7. Oho, puhuinpas ohi suuni. Ebayn ankkaperhe onkin UK versio :) Eli ankkojen vaatetuksessa on tosiaan eroa. (Samoin hinnassa)

    VastaaPoista