15.11.2010

Sylvanianfamilies-suomifoorumi!

Aikani kuluksi aloin värkkäillä suomalaisille SF-keräilijöille (ja muille kiinnostuneille) omaa foorumia. Tervetuloa siis aloittamaan keskusteluja, lähettämään kysymyksiä ja pohtimaan yhdessä kaikkea sylvanialaisiin liittyvää!



Klikkaa tästä itsesi Omenametsään, Sylvanian Families-keskustelufoorumille.

Ulkoasu kaipaa vielä hieman hiontaa (löydätte sieltä alkuperäisen Hello Kitty-teeman nappuloita, jotka tarvitsisivat vaihtoa :D) ja ehdotuksia uusista keskustelualueista voi esittää. Tästä kuitenkin nyt lähdetään liikkeelle: pienestä ja sievästä.
Ongelmia voi raportoida myös täällä minun blogissani, koetan niitä sitten ratkoa parhaan taitoni mukaan.

9 kommenttia :

  1. AIVAN MAHTAVAA! Kiitos tosi paljon, tosi hyvä että joku teki vihdoin jotain meille suomenkielen puhujillekin :D Taidanpas tuon linkatakkin blogissa...

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vain Ansku :) Säätämistä tuolla vielä on, mutta ehdotuksia saa vapaasti heitellä. Toivon vain, että keskustelu pyörähtää mukavasti käyntiin.

    VastaaPoista
  3. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Päivän piristys! :D yritin siellä "kansainvälisessä" jotain lueskella, mutta itse en oikein osaa kirjoitella. Nyt osaan :) Kiitos, Toukkero!!!

    VastaaPoista
  4. Idea: Voisiko jossain vaiheessa olla alue muulle (lelu)keräilylle,vähän kuin tuolla kansainvälisessä. Kun aika usea vaikuttaa keräävän myös muita leluja :)

    VastaaPoista
  5. Voisihan sellaisenkin osion laittaa :)

    VastaaPoista
  6. Voisitko vielä laittaa linkin tuonne kansainväliseen? Minä kun hävitin sen jonnekkin... :(

    VastaaPoista