10.11.2010

Possupuutarha

Noniin, aloittakaamme! Kuvattavaa ja esiteltävää on vaikka miten, joten paras ryhtyä hommiin.

Tänään esittelyvuorossa on kolme settiä:
- Grunt, possu kolmoset
- Villisika perhe Truffles
- Kasvimaa (japani)



Kasvimaa on ollut want-listallani jo aivan keräilyharrastukseni alusta asti. Toisin kuin monet pitkään himoitsemani setit, tämä ei onneksi tuottanut ainuttakaan pettymistä. Japanilaiset tosiaan osaavat asiansa. Kasvimaa tarvikkeineen on todella yksityiskohtainen aina kasvilavan mansikkapenkistä kurpitsojen juomutettuihin lehtiin. Lisäksi settiin kuului vielä hanaan kiinnitettävä sininen puutarhaletku, mutta sen jätin pois kuvasta tarpeettomana. Kottikärryt ovat extraa, ne eivät kuulu kasvimaasettiin.

Villisikaperhe on yksiä harvoja hahmoperheitä, joista mieheni erityisesti tuntuu pitävän. Tai ainakin hän pyysi minua hankkimaan sen. :) Minusta on muutenkin hauska hankkia erikoisia eläimiä kokoelmaani ja sillä saralla isä Truffles kyllä erottuu muista - etenkin syöksyhampaidensa puolesta. Äitikin on minusta todella soma, tykkään kovasti tummanruskeista sylvanialaisista. Porsaat sen sijaan ovat aika häiritseviä, koska ne näyttävät niin kovasti Muppettien Miss Piggyltä, hiukset vain puuttuu. :D

Villisiat toimivat sijaisvanhempina myös Grunt-perheen kolmosille. En osaa oikein päättää, haluaisinko possukolmosille oman äidin tai isän, joten tämä asetelma jääköön nyt joksikin aikaa. Ja ovathan sadun kolme porsastakin lähteneet maailmalle onneaan etsimään ilman vanhempia :)

Kuva on muuten otettu suoraa kokoelmahyllyltäni, jossa possut asuvat kukkakaupan ja varsinaisen nukkekodin väliin jäävässä tilassa.

5 kommenttia :

  1. Totaalisen ihana tuo kasvimaa!!! Mulle kans... Mistä ostit sen? Vihannekset näyttää niin herkullisilta, että tekee mieli maistaa :) Villisika perhettä itsekin katsoin, mutta enpä tajunnut tuota yhdennäköisyyttä Miss Piggyn kanssa :D Nehän ovat todellakin ihan samannäköiset!

    VastaaPoista
  2. Hei Mylpyrä! Kasvimaan tilasin SSK kaupasta ja se on kyllä tosiaan kiva. Porkkanoille on kasvimaassa omat kolot, joten niitä voi kerätä ja istuttaa sinne mielensä mukaan :) Samoin kaaleille on kolot, joihin ne asetetaan. Kahden irtomaissin lisäksi tuolla vihanneslaatikossa on myös kaksi retiisiä. Pitäisikin kokeilla, voiko ne istuttaa kaalien tai porkkanoiden koloihin.

    VastaaPoista
  3. Miten tuolta voi tilata Suomeen? Lähetitkö sinne s-postia?

    VastaaPoista
  4. Voit lähettää heille viestin joko sähköpostilla (rose.timbertop@virgin.net) tai tällä sivulla olevalla lomakkeella.
    Joka tapauksessa saat heiltä sitten yhteydenoton sähköpostitse.

    Kannattaa ensin kysellä hintaa haluamillesi tuotteille postikuluineen. SSK-shopin hinnat ovat edulliset, mutta postikuluja voi tulla jonkin verran. Siksi minä tilaan heiltä aina vain ison tavaramäärän kerrallansa.

    Maksu hoituu joko lähettämällä heille sähköpostilla luottokorttisi tiedot (voit jakaa tiedot useampaan viestiin jos pelkäät tietomurtoa) tai helpommin/turvallisemmin paypalilla. Lisätiedot saat heiltä.

    SSK:n kautta voi liittyä myös englantilaiseen SF faniclubiin. Liittymislahjat eivät ole kummoisia (kissa hääpari tai pupu isovanhemmat), mutta kun on ollut vuoden jäsenenä niin seuraavan vuoden jäsenuusimislahjat ovat jo aika tavoiteltavia. Lisäksi clubista saa jäsenlehden muutaman kerran vuodessa ja ainakin minä sain vielä SF pinssin :)

    VastaaPoista