19.7.2010

Neljäs hoitaja saapuu Sylvaniaan

Pitkän päivityskatkon johdosta päätin viimein avata kauan hilloamani sairaanhoitajasetin. Kesä onkin syönyt tehokkaasti sylvanialaismäärärahojani, mutta lähiaikoina pitäisi taas jotakin uutta saapua :) Sillä aikaa esittelen teille viidennen sairaanhoitajan ja kolmannen pupuhoitajani: Neiti Emily Nightindale!



Pojankoltiainen on satuttanut raisussa leikissä jalkansa. Hänet on tuotu klinikalle tutkittavaksi. Lääkäri toteaa jalan olevan murtunut. Emily kipsaa jalan ja opettaa poikaa kävelemään kainalosauvoilla:



Onneksi murtuma ei ollut kovin paha, mutta pojan on otettava rauhallisesti muutama viikko. Emily saattaa hänet kotiinsa ja päättää samalla pistäytyä vanhainkodilla. Hänellä on usein tapana käydä ulkona kävelemässä vanhemman herrasväen kanssa. Hiirimuori alkaa olla jo liian heikko pitkille kävelyille joten hänet Emily vie ulos pyörätuolin avulla:



Muori on iloinen päästessään ulos haistelemaan raikasta kesäilmaa ja jutustelemaan herttaisen Emily-neidin kanssa. Hän kutsuu Emilyn rouvien lauantaiseen korttipeli-iltaan. Emily tulee mielellään, sillä hänellä ei ole päivystysvuoroa sinä iltana. Salaa hän kyllä toivoo, että kaupunkiin tulisi joku komea uusi lääkäri - mieluiten poikamies - jonka kanssa hän voisi viettää aikaa viikonloppuisin.

******

Joudun pian pulaan kaikkien hoitsujeni kanssa. Varsinaista lääkäriä minulla ei ole, mutta kettuhoitaja lienee heistä kaikkein kokeneinen. Sairaanhoitajasetiin kuului pupun, pyörätuolin ja peitteen lisäksi myös nämä tarvikkeet:

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti