31.7.2010

Sylvanian Families Japan Osa1

Minulla on kokoelmissani muutamia työllä ja vaivalla (=rahalla -_-) hankittuja sylvanialaisia, jotka ovat kotoisin Japanista. Uusia tulokkaita odotellessani ajattelin tehdä näistä muutamista saarivaltioperheistä pienet esittelyt. Esittelen samalla myös uuden ja entistä ehomman roomboxini. Rautakaupat antavat mielellään tapeteista näytepaloja tapetointia harkitseville. Minun tapauksessani näytepala jo itsessään riitti tyydyttämään tapetoinnin tarpeeni. Oikeastaan sain valtavan kasan tapettinäytteitä äidiltäni nukketaloprojektia varten, mutta tämä vaaleanpunainen pala oli kuin tehty pikku sylvanialaisten lastenhuoneeseen. Tapetteja on muutenkin jo enemmän kuin tulen taloprojektissani tarvitsemaan. Siispä, pidemmittä jaaritteluitta, esittelen teille valkoisen kissaperheen, joista omistan äidin ja tytön, sekä Wonderland-setin, johon kuuluu valkoinen pupu kelloineen ja hyvin liisamainen lammastyttö:



Hahmojen lisäksi myös kaappi ja lelutuoli ovat japanilaista sylvanialaissarjaa. Leluista punainen pupu ja juna kuuluivat samaan settiin, muut lelut eivät taida olla japanista kotoisin.



Japanissa suurin osa hahmoista myydään yksittäin. Siksi minullakin on valkoisesta kissaperheestä vain nämä kaksi hahmoa. Valkoinen kissaisä tosin on aika komea, mutta ajattelin parittaa kissaäidin hovimestarin kanssa... Noh, saa nähdä, mitä siitä tulee ;) Tätä valkoista kissaperhettä ei ole saatavissa muiden maiden sylvanialais-sarjoiss. Briteissä on kyllä ilmestynyt hyvin samantyylinen valkoinen kissaperhe, silkki-kissat, mutta heillä on pisaranmallinen läikkä kuonossa (valkoista valkoisella - aika hankalaa huomata) ja erilaiset (rumemmat) vaatteet.



Pupu ja lammas-setti on yksi japanilaisille tyypillisistä teemaseteistä. Tässä on selvästi tavoiteltu Liisa ihmemaassa- teemaa. Saatavilla on myös mm. Peter Pan ja Helinä-setti ym. Halusin nimenomaan tämän setin, koska ihastuin pupupojan uskomattoman yksityiskohtaiseen ja komeaan asuun. Lammastyttö on myös mainio ja ainoa lajinsa edustaja kokoelmassani. Japanilaisille sylvanialaisille tunnusomaista onkin juuri hahmojen ja niiden vaatteiden korkea laatu ja yksityiskohdat.

----------------------

(Koska kello lähenee aamu viittä, pahoittelen mahdollisia kielioppi- ja kirjoitusvirheitä ja painun enemmittä tarkisteluitta nukkumaan -.-zZZZzz)

4 kommenttia :

  1. :D Ihania. Itekkin katoin kerran ebaysta just tota samaa "liisa ihmemaassa"-settiä, ja melkein ostin sen. Ehkä sitten myöhemmin :)

    VastaaPoista
  2. Hei AnQstu! Kiva että löysit blogiini. Koetan löytää blogini avulla muita suomalaisia SF-keräilijöitä. Lisään blogisi linkkilistalleni tuohon oikeaan reunaan. :)

    Wonderland-setti on kyllä suloinen :) Nuo vauvojen asut ovat ihanan yksityiskohtaiset verrattuna perusvauvojen pinkkeihin ja sinisiin haalareihin.

    VastaaPoista
  3. heippa!:) Tosi sopöjä kuvia !olen Sylvanian Families kerääjä:D

    VastaaPoista
  4. Moi! Voisitko käydä katsomassa blogini? Tarvitsisin lukijoita☺

    VastaaPoista