3.7.2010

Siilivauva

Käytyäni Linnealla ja nähtyäni hänen suloisen siiliperheensä päätin itsekin hankkia siilivauvan kokoelmaani. Päätöstäni puolsi vielä vahvasti se, että Suomessa Sylvanian Familiesinä myytävät vauvat eivät vastaa ollenkaan virallisia mainoskuvia vaan näyttävät erehdyttävän paljon Amerikassa Calico Critters-nimikkeellä myytävää siiliperhettä. Suomalaisten siilien piikit ovat selvästi pidemmät. Tein aiheesta kyselynkin Sylvanian Families foorumille.

Jännittäväksi asian tekee se, ettei Calico critterseillä ole myytävänä taaperosiilivauvaa. Tässä muutama kuva vertailun vuoksi. Ensin oman siilivauvani kuva:



Tässä virallinen kuva siitä, miltä SF vauvan tulisi näyttää:



Tällä vauvalla piikit ovat lyhyemmät ja mustat sekä iho mahdollisesti tummempi. Tässä vielä kuva CC-vauvoista joilla on samanlaiset piikit kuin omalla siililläni:



Myös aikuisista siileistä eron huomaa. Kuvia voitte käydä katsomassa antamastani linkistä.

Siilivauvani joutunee nyt orpokotiin ainakin siksi aikaa, että saan jostakin metsästettyä uuden japanilaisen Kiina/Venäjä-teemapakkauksen. Setissä on kaksi maansa mukaisesti puettua hahmoa: venäläinen siili ja kiinalainen panda. Toistaiseksi settien hinnat ovat aika korkeat, joten odottelen parempaa diiliä. En ole myöskään ihan varma, onko setin siili äiti vai tytär.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti