31.7.2010

Sylvanian Families Japan Osa3



Tässä viimeisessä kuvassa onkin sitten paljon tuttua ja vanhaa. Chiffon koirista olen käyttänyt ennenkin mm. äitiä, tytärtä ja vauvaa malleina blogikuvissani. Nyt kuvaan ovat päässet myös isä ja poika. Tykkään kovasti tästä koiraperheestä, samoin kuin punavalkoisesta astiastosta, joka on myös osittain japanilainen. Vihreät seinähyllyt ja suurin osa padoista ja kattiloista tulevat siis Japanista. Rekvisiittana olen käyttänyt myös Cottage kitchen-keittiösetin punavalkoastioita sekä Äiti kotona-setin jääkaappia. Tiskipöytä onkin sitten vanhoja antiikkihuonekaluja vanhainkodista.

Tässä olivatkin kaikki japanilaiset sylvanialaishahmoni. Näiden lisäksi minulla on vielä vanhainkodissakin nähty, japanilainen takkasetti ja tällainen minikioski, jonka mukana ei tullut hahmoa:



Kioskin kanssa samaan sarjaan kuuluu myös muita pieniä liikkeitä, kuten esimerkiksi kirja- ja kakkukauppa, mutta ne ovat harvinaisia. Kuvassa olevia Slydale kettuja on valmistettu myös Japanissa, mutta omani lienevät englantilaisia.

2 kommenttia :

  1. Tykkään noista koirista! Oikein suloisia! Myös kioski on aika söpö:)...

    VastaaPoista
  2. Tykkään noista koirista! Oikein suloisia! Myös kioski on aika söpö:)...

    VastaaPoista