31.7.2010

Sylvanian Families Japan Osa2



Tässä on perhe numero kaksi japanilaisista sylvanian families-hahmoistani: Charcoal cats. Kotoisammin suomennettuna puuhiili-kissat tai antrasiitti-kissat. No, joka tapauksessa tämä on mielestäni yksi uniikeimmista kissaperheistä joita ikinä on sylvanialaisissa nähty. Kahden erivärisen kissavanhemman mukana tulee kolme pienokaista jotka ovat kukin saaneet piirteitä vanhemmiltaan. Kaksi tyttöä näyttävät aivan äidiltään ja poika on yhtä hiilenmusta kuin isänsä. Suloista.
Musta väritys on myös todella harvinainen sylvanialaisilla. Yksi syy siihen voipi olla se, että musta turkki on oikea pölymagnetti. Nämä pojat on puhdistettava aina, kun niistä aikoo ottaa kuvia, eivätkä perheen tytöt ole paljoa sen parempia. Vaaleassa karvassa pölyhituset näkyvät lähes yhtä hyvin kuin mustassa.

Hintaa tällä perheellä oli noin 35€ +postikulut. Jos joku teistä intoutuisi sen ostamaan, suosittelen hankkimaan sen ebaysta myyjältä nimeltä Angel_smile. Hänellä on muutenkin todella kattava valikoima japanilaisia sylvanilaisia.

Muut kuvassa esiintyvät tavarat eivät ole tällä kertaa japanilaisia, tuota isäkissan kädessä olevaa pannua lukuunottamatta. Pannu kuuluu keittiötarvike-settiin, joka aiemmin on esiintynyt mm. hiiriperheestä kertovassa entryssä. Voi olla, että otan tuon pannusetin vielä uudelleen esille japani-sarjamme viimeisessä osassa: Chiffon dogs. Akvaario ja korikalusteet ovat amerikkalaista calico critterssarjaa.

2 kommenttia :

  1. Moi!
    Nämä kissahahmot ovat tosi suloisia. Japanilaisia mainoksia katsoessani halusin ostaa ne. Myydäänkö ne myöhemmin Suomessakin vai vain Japanissa?

    VastaaPoista
  2. Hei Mari!
    En usko että näitä kissoja tullaan myymään Suomessa tai missään maassa Japanin ulkopuolella. Ymmärtääkseni nämä ovat harvinaisia jopa Japanissa. Jokin juhlajulkaisu tai vastaavaa.

    VastaaPoista